Chock avslöjande.......

Jaa, för er som funderat på chocken så kan ni kolla in bilderna i slutet av inlägget och fundera på vad de kan innebära...  hihihi  
Använde dom för andra gången igår... Med Zolo som hjälp och Oskar som sällskap  =) Kändes bra!


Livet i övrigt verkar rulla på, 4.4grader ute och solen skiner! Härligt! Ska dock jobba på eftermiddagen, men till och med de är roligare när vädret är fint. Alla är så mycket gladare! Kommer in med ett leende , istället för det ständiga tjatet om dåligt och kallt väder.

 


Strax kommer Oskar hem och det är frukost time, jag har faktiskt tjuvstartat, men får nog hålla honom sällskap ändå  =)

Dunder väntar på att hussa ska komma hem och han ska få lite uppmärksamhet  =P Har faktiskt aldrig haft en hund som vill ha så mycket närhet och kroppskontakt. Dom andra två, speciellt Zacke gillar ju att mysa en stund då och då, bli ompysslad, kanske få gosa i sängen en stund... Men Dunder är så mest hela tiden...bara sitter och väntar på att man ska krama på honom! Sötisen!

Blev igår bjuden på påskfest/födelsedagsfirande i helgen.. Får väl se hur man ska göra.. Är ju bortbjuden nästa helg också.. Och jag och bakfyllan är ju inte bästa vänner direkt.. och gå dit nykter med massa folk jag inte känner, de känns lite trist... Ska fundera på det.... Hade kanske varit kul?

Men nu ska jag fixa lite här... Hejsålänge!Och här kommer dom! Våra nya vänner!  <---Mina<---Oskars
Hihihi....  =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0