Ledig Tisdag

Jaa, idag är det ledig dag för mig.Skönt, Skönt. Vi har rullande schema på 4 veckor varav jag har två veckor med mycket jobb, och två veckor som är ganska slappa... Jätteskönt att veta att jag har två slappa veckor som precis har börjat framför mig.

Började med en liten sovmorgon till 8. Sen ut me hårisarna. Gick i massa djupsnö så dom vart helt slut. Skuttar så fint fram i snö som går upp till knät på mig när jag går.. (Och då har jag ju säkert en bra bit me snö under skorna med.)

Sen in och äta frukost. Liten stund framför dator/tv och sen har jag diskat och dammsugit... Börjar bli dags för lunch nu.. Undra vad man ska hitta på resten av dan?
 Hundarna ska väl få gå ut o plumsa i snön en stund till och sen ska jag nog inviga mina träningsvantar/handskar som Oskar köpt till mig..  :) han har så bra handskar när han jobbar, lite gummiaktig yta på, men ändå så tunna så man kan träna och ge hundarna godis, inte så varma, men varmare än att ha bara fingrar som bli blöta av hunddreggel hela tiden, blir iskallt och helt stelt i fingrarna utan... Tror dessa kan hjälpa mig lite.. Gör det lite bättre att träna när de är kallt ute. Kanske man kan bli lite mer peppad att gå ut o träna... =)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag vill också ha såna vantar!

2010-02-09 @ 18:45:30
URL: http://lahija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0