Min kamera lever!

Efter en allt för lång tid i sin väska har jag packat upp den och (kors i taket) använt den!

Börjar med ett axplock från Visby AKs KM från i lördags! En utomhus tävling vid familjen Stillmans stuga. Kvällen avslutades med grillning och lite alkohol för dom som ville!

 
^Yngsta herr Hansson tävlar^


^ Cornelia tävlade oxå ^


^ Min Hansson^

En lyckad dag, och dom flesta verkade nöjda med sina resultat!

Nog om det.

Idag när vi kom hem från lunch promenaden såg vi en liten sötnos på gräsmattan utanför huset var ju bara tvungen att springa in o hämta kameran....


^En liten Igelkott bebis...^


Lite söt var han faktiskt... =PEn lång helg

Med mycket bus. 
Får berätta mer en annan dag.
Sammanfattar lite kort med:

Lördag
Långpromenad i Örebro
Överraska Anna i Örebro på sin födelsedag!
Diverse aktiviteter planerade av Annas finurliga systrar Annika och Linda
Lämna Dunder till hundvakten
Träffa Elin
Angelo gör entré
En del drickande
Frimis nästa!

Söndagen Var lugn.
Gick en ännu längre promenad,hämtade Dunder, Käkade McDonken frukost, handlade hem lite frukost till dom andra tröttisarna.
Pizza + tv
Bädda ut bäddsoffan och somna framför en film.

Måndagen
Anna åkte och jobbade
Vi plockade i ordning lite lätt
Promenixade en sväng me Dundris
Påbörjade hemresan med stopp i Eskilstuna och Farsta
Hemresa med den hemska SF700 båten. Rekomenderar INTE. Skakar och bullrar, så liten tv att man inte kunde läsa texten. Kass mat, men lika dyrt som vanligt.Hala blanka golv även i djursalongen. ... *Mutter*


nu ska hundarna ut.. hejsvejs


Jag och polisen.

Efter en sovmorgon som sket sit.....(vaknade innan sju, men vägrade lämna sängen innan nio) Åkte jag och hundarna iväg med bilen för att lägga spår. Väl på plats öppnar jag bakluckan och två av dörrarna så dom inte ska smälta där i bilen medans jag går ut spåren... Hade med mig koner som jag ställde upp strax innan spårstarten så jag skulle hålla koll på alla tre spåren, och veta vart jag ska släppa på hundarna.
När jag traskar ut första spåret i det höga gräset åker en polisbil förbi i snigelfart... jag undra va han glodde så om...?Verkligen ultrasakta... Sen såg jag på mig själv, med oborstat hår och en trave koner i ena handen och leksaker i andra runt trampandes med bestämda steg helt själv på en typ ¨åker¨... Hahah kanske inte var så konstigt, aja, fortsatte med mitt....
Efter kanske 20 min kommer han tillbaka igen, lagom när jag tar ut mina vildar och och ska rasta dom innan vi ska börja... Denna gång stannar han en bit bort... och gissa vad han plockar ur bakluckan om inte en hund! haha.. så smygtittade lite på dom medans dom tränade... Tyvärr kunde Dunder inte fokusera på sitt spår, ville hellre titta på polishunden som fick bita sin husse i armen och skälla hur mycket som helst hela tiden...Men men...
Nästa hund ut är min spårstjärna Zolo. Han är grym alltså, jag som hatar att spåra egentligen blir ju så illa tvungen att göra de för hans skull, han är grym på de, och älskar det! Näsan ner och sen bara plöja på,mitt i spåret så klockrent, Åhh så härligt o se.

Zacke gick sådär, korsade spåret fram och tillbaka flera gånger och gick inte riktigt i kärnan, men kom till slutet utan problem, men inte riktigt fullt fokus.

Efter en mysig förmiddag ute blir det nu en ganska slapp fortsatt dag, ska googla på lite elfel till ena bilen åt Oskar bland annat.... Om vi nu får ena såld lär man ju igång den andra till 100%.... Hundarna vilar upp sig inför kvällens upptåg... Kanske en promenix till garaget me husse ikväll?Eller blir det en långpromenad i skogen tro?  Vem vet, Time will tell!


Mycket och lite av varje

Här händer lite av varje. Jag jobbar en del. Typ varje dag denna vecka. Men det känns inte alls jobbigt. Mest kul ännu.

Var och åt mat hos Oskars föräldrar igår, sista dagen hans syster m familj var här,(bor på fastlandet annars) så avslutade med lite grillat kött mm. Gott och mysigt! 

Efter det åkte vi ner till sjukhuset, akuten närmare bestämt, dom skulle få kolla på och ev sy såret som Oskar lyckats införskaffat tidigare på dagen på jobbet. Ett mindre snyggt sår på handen/fingret. Men var lite för sent att sy det, de ska ju göras inom ett par timmar, så åkte därifrån typ 3 timmar senare med ett renspolat finger och en ful omplåstring som genast gjordes om när vi kom hem. Till och med veterinären gjorde bättre på Zacke när han var skadad. Suck. Och då var de på en hund. Nu är det en människa, som måste läka på bästa sätt, behöver ju alla fingrar i jobb osv.  Men men , tur en annan har lagt om ett och annat bandage/plåster och liknande. =)

Så nu blir det att hålla koll på de dom närmsta dagarna, så de inte blir nå infektion och så.

Ja, vad händer mer då...? Bröllopet har jag ju nämnt, ännu inte kommit över några bilder så de får vänta...

Idag (?) borde Anna panna komma hem. =) Två veckor i Italien, hade inte varit fel. =P


Men nu ska hundarna ut innan jag ska jobba ikväll... Hejsvejs!


Tiden går fort...

Men jag går fortare... Haha, nej då.. men tiden bara rinner iväg.. Jobb och bröllop och det ena med de tredje. Hade ingen kamera med mig så får vänta med bilder från bröllopet, men kan säga att det var jättefint och mycket trevligt! Ser fram emot att se bilderna som fotografen tog på familjerna och bröllopsparet och den ¨lilla¨ syskonskaran.
Men nej, jag ska inte gifta mig.

Förutom att förkylningen inte gett sig, så är det bra. Lite sliten men jobbet funkar bra och just nu ser jag fram emot en lite lugnare höst...

Men innan dess ska de hinnas me lite av varje.... Men de får jag återkomma med!  =)

Det första man ser när man kommer hem......är detta!


Nu väntar jobb!

Ännu förkyld som satan, men nu ska jag strax iväg och jobba. ¨Första¨ dan på mitt gamla sommarjobb sen typ.. hmm.. 5 år tillbaka?  Återkommer med rapport senare!
Har ännu ett par intensiva veckor framför mig innan det blir lugnt på jobb fronten. Men nu är jag ett steg närmare!

RSS 2.0